Update Covid-19 maatregelen

Update Covid-19 maatregelen

Bij EPLAN houden wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) nauwlettend in de gaten. De gezondheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers staan voorop. Om verdere verspreiding van het coronavirus zo gering mogelijk te houden, hebben we diverse maatregelen genomen. In dit nieuwsbericht houden wij u op de hoogte van onze laatste maatregelen.

Reguliere trainingen in onze trainingscentra of online

Wij bieden onze reguliere trainingen zowel in onze trainingscentra als online aan. Mochten wij door verscherpingen van de RIVM-maatregelen tijdelijk geen trainingen in onze trainingscentra kunnen verzorgen, dan zullen wij deze online doorvoeren. Deelnemers zullen hierover uiteraard geïnformeerd worden.

Ook onze online trainingen worden hoog gewaardeerd door de cursisten. Van de online training mag u dus de van EPLAN bekende kwaliteit verwachten. Mocht u na deelname aan een online training onverwacht niet tevreden zijn, dan kunt u op een later tijdstip zonder extra kosten aan de training in een van onze trainingscentra deelnemen.

Services

Wij hebben ervaring met het succesvol verzorgen van remote services. Indien gewenst en mits we gezamenlijk aan de RIVM-richtlijnen voldoen, kunnen wij services ook op locatie verzorgen. Ook van remote services mag u de van EPLAN bekende kwaliteit verwachten. Mocht u achteraf onverwacht niet tevreden zijn, dan plannen wij op een later tijdstip, zonder extra kosten, een onsite service. Zodra u deze offerte in opdracht heeft gegeven, zullen wij in overleg met u bepalen of de service online of op locatie verzorgd zal worden.

Tijdelijke versoepeling annuleringsvoorwaarden in verband met coronavirus

De gezondheid en het welzijn van cursisten en EPLAN medewerkers staan voorop. Wij hebben daarom alle begrip wanneer u een training of dienst om deze reden wilt verplaatsen. Daarom bieden wij voorlopig een versoepeling van onze annuleringsvoorwaarden aan. Wanneer u in verband met ziekte niet van de services of de trainingen gebruik kunt maken, kunt u deze tot één werkdag vooraf kosteloos verplaatsen. Graag denken wij met u mee over passende oplossingen.

Bereikbaarheid EPLAN

Heeft u vragen, dan kunt u ons bereiken op +31 (0)316 591 770, sales@eplan.nl. Onze collega’s staan u graag te woord en helpen u graag verder zoals u van ons gewend bent. Indien gewenst en mits we gezamenlijk aan de RIVM-richtlijnen voldoen, kunt u met uw accountmanager een afspraak op locatie maken. Anders wijken wij graag uit naar online mogelijkheden.