Volledig nieuwe ervaring met modern gebruikersinterface

EPLAN Platform 2022 is nu beschikbaar

Het nieuwe EPLAN Platform 2022 biedt gebruikers een nieuwe gebruikerservaring. Dankzij het volledige, nieuwe gebruikersinterface met Ribbon-technologie en donkere modus is het veel eenvoudiger om met de software aan de slag te gaan. Een ander praktisch pluspunt is de connectie tussen het platform en de cloudoplossingen binnen EPLAN Cloud. Het nieuwe cloudservice EPLAN eMANAGE maakt een geïntegreerde engineering mogelijk. Dit alles zorgt voor een toegevoegde waarde die veel verder gaat dan alleen maar engineering: de nieuwe oplossingen ondersteunen uw volledige waardeketen en het industriële ecosysteem.

De belangrijkste innovaties op een rij:

  • Met de nieuwe backstageweergave kunnen gebruikers alle aspecten van een EPLAN project op één centrale plaats bewerken.
  • Het nieuw geïntegreerde ‘Invoegcenter’ combineert alle functies voor het invoegen van symbolen, macro’s en apparaten die nodig zijn voor het efficiënt opstellen van schema’s.
  • Met het nieuwe grafische 2D-module wordt de invoer van nieuwe software van DXF- of DWG-bestanden aanzienlijk sneller geladen. Tegelijkertijd wordt de detaillering beter beheersbaar - wat de kwaliteit van de grafische weergave ten goede komt. Vooral bij grote projecten, die vaak honderden of duizenden schema's bevatten, levert dit een aanzienlijke tijdsbesparing op.
  • Het nieuwe centrale artikelbeheer biedt flexibiliteit bij de aanpassing van artikelgegevens dankzij objectoriëntatie. Hierdoor zijn artikelen in een handomdraai van verschillende macro's te voorzien.

EPLAN Update Training Platform 2022

Om de overgang op het nieuwe platform 2022 zo soepel mogelijk te laten verlopen biedt EPLAN voordelige trainingen aan voor u als klant. Deze trainingen kunt u face-to-face of online volgen in kleine groepen. Ook heeft u voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan de trainer en krijgt u diverse opdrachten zodat u na de training gelijk met het nieuwe platform aan de slag kunt gaan.

We bieden de Update Training EPLAN Platform 2022 aan voor EPLAN gebruikers (twee dagen). Tot eind december 2021 geldt bij EPLAN de actie: twee deelnemers voor de prijs van één. Neem contact met ons op via sales@eplan.nl voor meer informatie.

Belangrijkste informatie EPLAN Platform 2022

Doordat de EPLAN Cloud oplossingen integraal onderdeel zijn van het EPLAN Platform 2022, heeft u een EPLAN ID nodig om gebruik te kunnen maken van het EPLAN Platform 2022. Hier leest u wat dit voor u betekent en hoe u een EPLAN ID aanmaakt.