EPLAN L!ve

EPLAN L!ve is het nieuwe online event van EPLAN en daarmee de opvolger van Virtual Fair. Best practices, workflows én meer in slechts 150 minuten.

Het Eplan L!ve 2023 Event op 21 juni biedt machinebouwers en fabrikanten van schakelsystemen antwoorden op uitdagingen in de globale markten.

Welke trends zijn er momenteel op het gebied van engineering op de wereldmarkt? Hoe kunnen onderwerpen als de energietransitie, netwerk ecosystemen, het tekort aan geschoolde arbeidskrachten en de digitale transformatie zo goed mogelijk worden geïmplementeerd in engineering? Solutions provider EPLAN geeft gericht antwoord op deze vragen tijdens haar nieuwe online event ‘EPLAN L!ve’ op 21 juni 2023.

Op het event worden hoogtepunten van de laatste softwareversies getoond als ook actieve begeleiding voor klanten in engineering- en productieproces. Bedrijven zoals Harro Höfliger, Kratos Industries en Sany delen best practices en inzichten in workflow en engineeringmethoden voor maximale consistentie en efficiëntie. EPLAN L!ve is een internationaal, informatief en duidelijk online evenement dat exclusief de hoogtepunten van het jaar presenteert.

"Met het nieuwe online event van dit jaar richten we ons op de uitdagingen waarmee onze klanten worden geconfronteerd, met name in de sectoren machinebouw en fabricage van schakelsystemen", zegt EPLAN Vice President Customer Journey Jan Fleming. "Ons doel is het delen van praktische ervaringen - zowel vanuit het oogpunt van de fabrikant, als van de klant. Samen met markttrends en de eigen best practices van klanten zal dit uitgekristalliseerde programma ook een eerste indruk geven van de komende versie van EPLAN. Als we deze ervaringen met elkaar delen, van elkaar leren en actief met elkaar in dialoog blijven, kunnen we voor engineering de hoogste efficiëntie in de toekomst garanderen."

Wil jij het online event bijwonen? Vergeet je niet in te schrijven!