It’s a wrap! Het Let’s EPLAN 2023 was een groot succes

Na maanden van voorbereiden was het zover. Op 12 mei 2023 vond het Let’s EPLAN 2023 event plaats in Theater Orpheus in Apeldoorn. Wij blikken – met een glimlach – terug op ons event.

‘Proud to be an EPLAN Engineer’, dat is het motto van Let’s EPLAN 2023. Deze trots was gedurende het hele event duidelijk te zien, zowel in het enthousiasme van de deelnemers als de betrokkenheid van de aanwezige EPLAN medewerkers.

Trots. Terechte trots, want nog niet eerder was Let’s EPLAN zo groots aangepakt als dit jaar. Met maar liefst 400 aanmeldingen, 20 presentaties in zeven zalen verspreid over het Orpheus-theater, met live support en uitgebreide koffie, lunch en diner.

Namens EPLAN kijken wij terug op een bijzonder geslaagd event. Wij willen jou nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van dit evenement. Momenteel maken wij de gegeven presentaties van het event beschikbaar als download. Uiteraard volgt er een fotoalbum met foto’s van het event. Binnenkort kun jij ook de video van Willem van Wely - over Platform 2023 en de vooruitblik op Platform 2024 tijdens het Let's EPLAN event - van ons verwachten op deze pagina. Nog even geduld!

Benieuwd naar onze bevindingen van het event? In ons blogartikel gaan we uitgebreid in over Let’s EPLAN 2023. Voor nu is het alvast nagenieten met deze aftermovie.